detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
29.06.2017 18:10
Програма Скрипіна починає виходити на каналі «ПравдаТУТ»
Програма Скрипіна починає виходити на каналі «ПравдаТУТ»
Телеканал «ПравдаТУТ" і телеведучий Роман Скрипін досягли домовленості про вихід авторської програми журналіста «16+» на каналі.

Про це «Детектору медіа» повідомив директор і власник «ПравдаТУТ» Іван Гришин.

Програма Романа Скрипіна стартує на «ПравдаТУТ» 6 липня о 21.30. Вона транслюватиметься в ефірі каналу в запису щочетверга, тоді як прямі ефіри «16+» на інтернет-каналі Skrypin.ua виходять щосереди. Також «ПравдаТУТ» показуватиме архівні випуски проекту в інші дні тижня.

30 червня стартує рекламна кампанія проекту Романа Скрипіна і каналу «ПравдаТУТ» на 350 бігбордах і 150 сітілайтах у Києві, Львові та інших містах, де в кабельних мережах мовить «ПравдаТУТ».

Нагадаємо, власник телеканалу «ПравдаТУТ» Іван Гришин купив ТОВ «ТРК “Академія”», яке володіє ліцензією на аналогове ефірне мовлення в Києві з логотипом «КРТ Київ».

За даними єдиного державного реєстру, власником 100% ТОВ «ТРК “Академія”» з розміром статутного фонду 160 тис. грн став Іван Гришин– директор і власник телеканалу «ПравдаТУТ», а керівником телерадіокомпанії з 14 червня стала Марія Гричко, яка очолює телеканал «ПравдаТУТ Львів».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY