detector.media
29.06.2017 14:42
Дмитро Кицай стане новим креативним продюсером StarLightFilms
Дмитро Кицай стане новим креативним продюсером StarLightFilms
Замість Дмитра Кицая ТО №10 телеканалу СТБ, яке виробляє шоу «Все буде добре», «Все буде смачно!» і проект «Добрий знак», очолить Андрій Оленич

Дмитро Кицай, директор ТО №10 телеканалу СТБ, яке виробляє шоу «Все буде добре», «Все буде смачно!» і проект «Добрий знак», переходить у StarLightFilms на позицію креативного продюсера.

Про це «Детектору Медіа» повідомили в прес-службі СТБ.

«Моє рішення формувалося давно, оскільки мені завжди подобалися серіали, і керівництво знало про це, - коментує свій перехід Дмитро Кицай. - Директор StarLightFilms Максим Литвинов запропонував приєднатися до них в якості креативного продюсера, і я погодився. Це для мене нова сфера, і якоюсь мірою, важча. Наразі я займаюся проектом «Коли ми вдома» і розробляю формати власних серіалів для каналів групи».

Замість Дмитра Кицая ТО №10 телеканалу СТБ очолить керівник проекту «Нового каналу» «Топ-модель по-українськи» Андрій Оленич, який перейде на СТБ. Окрім «Все буде добре», «Все буде смачно!» і проекту «Добрий знак», до складу об'єднання увійде і «Топ-модель по-українськи», якою раніше займалося ТО Олексія Гладушевського. Керівником проекту стане головний режисер Олена Звірик.

Як раніше писав «Детектор Медіа», генеральний продюсер Нового каналу Сергій Євдокимов йде з каналу, його наступником стане Олексій Гладушевський.

Проекти «Зважені та щасливі» і «Топ-модель по-українськи» ТО №7 телеканалу СТБ, директором якого був Гладушевський, Олексій доведе самостійно, повідомили на каналі СТБ.

«Ми вже відзняли більшу частину осіннього сезону «Зважених та щасливих» і «Топ-моделей по-українськи». Я запускав ці проекти, тому я їх і прийматиму. До серпня закінчаться всі знімальні процеси, тому ніяких складнощів, в зв'язку з новою посадою, це не викличе. Мені непросто залишати СТБ, але я дуже радий і вдячний «Новому каналу» за таку пропозицію», - прокоментував прийдешні кадрові зміни Олексій Гладушевський.  

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY