detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
29.06.2017 13:08
Програма Саакашвілі на каналі ZIK не закривається, а йде на канікули – прес-служба політика (ДОПОВНЕНО)
Програма Саакашвілі на каналі ZIK не закривається, а йде на канікули – прес-служба політика (ДОПОВНЕНО)
На літній період, до початку наступного телевізійного сезону, програма лідера української партії «Рух нових сил», екс-президента Грузії та колишнього голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїля Саакашвілі «Інша Україна», що виходила на каналі ZIK з квітня, йде на канікули

Про це «Детектору медіа» повідомила прес-секретар пана Саакашвілі Дарина Чиж.

«У програмі Саакашвілі сказав, що ми не закриваємо програму, ми йдемо на канікули. У нас невелика перерва. Це пов'язано з тим, що в влітку у телебачення складний сезон. Складно гостей збирати та інші історії… І через три-чотири тижні ми будуємо нову студію продовжимо роботу в прямому ефірі телеканалу ZIK», – сказала вона.

За словами пані Чиж, власники павільйону, в якому знімалась програма, повідомили команді про припинення співпраці: «27 числа ми зняли програму і тепер наша студія переїжджає в інше місце. Студія, в якій ми знімаємо, не має ніякого відношення до телеканалу ЗІК».

Вона також зазначила, що на редакційну команду програми та канал «постійно тиснуть».

«Це все через те, щоб закрити цю програму. Але ми співпрацюємо і продовжуємо роботу. Просто у нас невелика перерва, – сказала вона. – Так роблять всі політичні програми. Літній сезон дуже важкий для виробництва, тому що всі роз'їжджаються. Складно запросити гостей».

Прес-секретар Саакашвілі також повідомила, що програма виходитиме в ефірі телеканалу ZIK у новому телевізійному сезоні, а її виробництвом, як і раніше, займатиметься продакшн «Укрмедіапростір». Нагадаємо, за даними єдиного державного реєстру, засновником і керівником ТОВ «Укрмедіапростір» є Дарина Чиж.

 Генеральний продюсер телеканалу ZIK Гайгисиз Гелдієв повідомив «Детектору медіа», що у канала з командою Саакашвілі немає ніяких конфліктів, ZIK і надалі готовий надавати ефірний час для програми «Інша Україна».

«Я не можу говорити про довгострокову основу, але найближчим часом програма виходити не буде, тому що їх партнери відчувають якийсь тиск, через що вони не можуть виробляти продукт високої якості, якого ми вимагаємо, – сказав він. – В майбутньому, сподіваємося, програма буде виходити. Як тільки вони зможуть надати хороший продукт, ми без проблем виділимо ефірний час».

За словами пана Гелдієва, відстутність програми Саакашвілі в ефрі каналу істотно не вплине на рейтинги.

«Коли на каналі почала виходити прогамма "Інша Україна", рейтинг був на 500-600% більше. Зараз показники бувають максимум в два рази більше. У нас уже на каналі є власні продукти, які через раз дають майже такі ж результати. Іноді навіть більше. Буде шкода. Ми втратимо якусь аудиторію, яка спеціально наш канал дивилася заради пана Саакашвілі, але це не катастрофічно. Ми не залишимося без глядача, – сказав він. – У нас є свої гідні продукти. Наповнення цього слоту не є проблемою. А якщо дивитись з точки зору заміни… Я думаю, що в Україні навряд хтось може замінити цей продукт взагалі, зробить таке ток-шоу. Ніхто не підніме такі теми, ніхто не покличе до себе таких людей, яких він (Саакашвілі – ДМ.) кличе».

Згодом прес-служба ZIKу повідомила, що канал не розривав відносини з виробниками програми «Інша Україна», ведучим якої є Михайло Саакашвілі, – продакшн-компанією «Укрмедіапростір».  У релізі зазначено, що програма повернеться в ефір каналу в оновленому вигляді після канікул.

Нагадаємо, 28 червня Міхеїл Саакашвілі написав на своїй сторінці у Facebook про те, що на каналі ZIK вийшла його остання програма«Остання передача, оскільки власників студії змусили розірвати з нами контракт – Рейдерське захоплення землі депутатом Народного фронту в Кропивницькому з використанням тітушок і Нацгвардії, за допомогою Авакова і Петренко. Як Порошенко особисто торгував з сепаратистською територією і наш 70-денний план з порятунку України. Нехай вороги не сподіваються, я все ж знайду спосіб повернутися в ефір. Україно, час перемагати!».

Як писав «Детектор медіа», у березні Міхеїл Саакашвілі оголосив, що вестиме політичне ток-шоу «Інша Україна» на каналі ZIK. Тоді прес-секретар пана Саакашвілі Дарина Чиж повідомила «Детектору медіа», що телепроект знімає не канал ZIK, а продакшн «Укрмедіапростір». 

Під час випуску своєї програми 31 травня Саакашвілі звинуватив Рината Ахметова у вимкненні електроенергії в студії, де записується ця програма.

Фото: Zik

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY