detector.media
27.06.2017 14:18
СБУ створила робочу групу для опрацювання пропозицій громадськості з протидії російській інформаційній агресії
СБУ створила робочу групу для опрацювання пропозицій громадськості з протидії російській інформаційній агресії
У Службі безпеки України створено робочу групу для опрацювання пропозицій громадськості, які надходять у рамках ініціативи голови СБУ Василя Грицака щодо підготовки необхідних змін до законодавства України з метою надання правової оцінки всім формам і методам гібридної війни РФ проти України

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Найближчим часом Службою планується організація декількох публічних комунікаційних майданчиків для спільного обговорення надісланих пропозицій за участю представників громадськості, фахівців-експертів, науковців, представників медіа, профільних органів державної влади тощо», – йдеться в повідомленні.

За словами пана Грицака, «адекватна відсіч ворогу вимагає рішучих спільних дій, поєднання сили права та сили громадської думки, як зброї проти російської агресії в інформаційному просторі».

Залишати свої пропозиції на спеціально створеній сторінці у Facebook чи надіслати на електронну пошту platformazminsbu@gmail.com.

Нагадаємо, Міністерство інформаційної політики України зібрало сім найбільш поширених наративних тематик, які Кремль спрямовує проти України у рамках своєї інформаційної агресії.

Індекс інформаційного впливу Кремля засвідчує, що у чотирьох країнах — Україні, Грузії, Угорщині та Чехії — медіапростір є сприятливим для російського впливу, однак найкращий опір йому чинить громадянське суспільство. Якщо говорити про політичну відповідь, то лідером у протидії пропаганді серед чотирьох країн є Україна.

Фото: thetechherald.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY