detector.media
23.06.2017 13:23
З «2+2» через скорочення штату звільнили спортивного журналіста Костянтина Андріюка (ДОПОВНЕНО)
З «2+2» через скорочення штату звільнили спортивного журналіста Костянтина Андріюка (ДОПОВНЕНО)
Журналіста Костянтина Андріюка, який 13 років пропрацював на телеканалі «2+2» і вів програму «Профутбол», звільнили через скорочення штату. У «1+1 медіа» зазначили, що скорочень у групі немає

Про звільнення пан Андріюк повідомив на сторінці у Facebook.

«Офіційно заявляю – від 1 червня 2017 року, я не є: ані працівником програми Профутбол, ані телеканалу "2+2", ані усієї структури "1+1 медіа". Офіційна причина називається – "скорочення штату"»,  – написав журналіст. – Отже, міркую так, оскільки мене звільнили, значить я на це заслужив».

Журналіст також зазначив, що майже за 13 років, які він відпрацював на каналі, не отримав жодної догани, пов’язаної  з професійною діяльністю.

«Настав час трохи насолодитися у статусі цілковито вільної людини. А вже потім, я буду відкритий до нових творчих викликів та професійних пропозицій», – повідомив журналіст.

Програма «Профутбол» виходить на телеканалі «2+2» з 30 серпня 2010 року. Першими ведучими стали Лідія Таран, яка зараз веде ТСН та Костянтин Андріюк.

Пан Анадріюк працював журналістом на «UA:Перший», ТРК «Ера» та «1+1 медіа».

За даними джерел «Детектора медіа», через скорочення штату всього було звільнено 29 співробітників.

На запит «Детектора медіа» у прес-службі «1+1 медіа» повідомили, що скорочень в групі немає: «Скорочень штату в "1+1 медіа" немає. В рамках нової стратегії були закриті деякі проекти, в той же час, були посилені інші».

У «1+1 медіа» уточнили, що «посилено серіальне виробництво та інші розважальні проекти».

«Скорочення стосуються проектів в рамках спортивної редакції та, як відомо, було закрито телеканал Ukraine Today», - йдеться у відповіді прес-служби групи.

Також прес-служба надала коментар керівника управління спортивних проектів «1+1 медіа» Степана Щербачова: «Костя Андриюк очень хороший и ценный репортер. Мы давали ему возможность делать не только спортивные проекты, а и те, которые ему были по душе, как: "Джедаи", "Республика" и другие. Мы пробовали найти ему другую позицию в группе, но пока нет подходящих вакансий. Расстались мы на дружеской ноте и желаем Костя только удачи».

На фото - Костянтин Андріюк

Фото: Facebook Костянтина Андріюка

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY