detector.media
23.06.2017 09:24
Силовики доставили Гужву в ГУ МВС та збираються провести обшук у нього вдома – «Страна.ua»
Силовики доставили Гужву в ГУ МВС та збираються провести обшук у нього вдома – «Страна.ua»
Близько 4 ранку 23 червня головного редактора «Страна.ua» Ігоря Гужву правоохоронці доставили в Головне управління МВС України в Києві

Про це пише «Страна.ua».

«Судячи з того, що на місці обшуку Ігорю Гужві підозру не було вручено, цілком ймовірно, що її спробують вручити в стінах главку. Адвокати головного редактора також поїхали на Володимирську, 15, де розташований главк МВС», – йдеться в повідомленні інтернет-видання.

Видання посилаєтья на адвокатів пана Гужви та повідомляє, що його хочуть затримати за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу (КПК) (затримання на місці злочину або після вчинення злочину) та планують допитати в якості підозрюваного і відправити в ізолятор тимчасового утримання.

Заступниця головного редактора «Страна.ua» Світлана Крюкова на своїй сторінці у Facebook повідомляє, що за інформацією видання, також планується обшук в будинку пана Гужви.

Нагадаємо, 22 червня увечері в редакції інтернет-видання «Страна.ua» відбувся обшук із затриманням головного редактора видання Ігоря Гужви. Гнпрокурор Юрій Луценко повідомив, що Ігоря Гужву затримано за підозрою у вимаганні та отриманні 10 тис. доларів в одного з політиків.

Ігор Гужва заявив, що правоохоронці надали постанову суду про обшук у справі про нібито вимагання грошей у народного депутата Дмитра Лінька з фракції Радикальної партії. «Пару місяців тому до нас приходили люди від Лінька. Пропонували 20 тис. доларів, щоб ми зняли один матеріал. Ми відмовилися. От відтоді нам і намагаються шити кримінальну справу», - сказав він.

Нагадаємо, що також Ігор Гужва є обвинуваченим у кримінальній справі про ухилення від сплати податків на суму 17,8 млн грн ТОВ «Вісті мас-медіа» (компанія – колишній засновник і видавець газети «Вести», яку очолював Ігор Гужва). Справа розглядається в суді.

Нещодавно у Львові співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією та прокуратурою викрили львівського редактора інтернет-видання на вимаганні хабара у розмірі $500 від керівника філіі державного підприємства. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY