detector.media
21.06.2017 10:35
Модератор конференції ОБСЄ у Відні не прийняв подарунок від члена російського Союзу журналістів Сергія Горбачова
Модератор конференції ОБСЄ у Відні не прийняв подарунок від члена російського Союзу журналістів Сергія Горбачова
20 червня, на закритті конференції ОБСЄ «Свобода ЗМІ в умовах нестабільності», керівник севастопольської організації Союзу журналістів Росії Сергій Горбачов намагався вручити подарунок модератору заходу, головному раднику представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Маттейсу Берману, однак той не прийняв жест

Про це повідомляє кореспондент «Крим.Реалії».

Севастополець вийшов з картиною до столу головуючого на конференції і спробував вручити йому картину із зображенням парусника, при цьому позуючи на камери. Пан Берман не прийняв подарунок від представника російського Союзу журналістів Севастополя.

«Берман показав жестом, що не буде її приймати і не піднявся назустріч севастопольцю. Тоді Горбачов взяв руку Бермана і потиснув її, а картину залишив за спиною модератора», – повідомив кореспондент «Крим.Реалії».

Нагадаємо, 19 червня під час конференції пан Горбачов намагався спростувати факти утиску свободи слова в Криму і довести, що в анесованому Криму немає проблем в цій сфері.

«Ми вас зустрінемо, поселимо в сім'ях, в тому числі кримських татар, і ви зможете самі переконатися, що нікого не викрадають», – сказав він

Конференція ОБСЄ «Свобода ЗМІ в умовах нестабільності» пройшла у Відні 19-20 червня.

Фото: «Крим.Реалії»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY