detector.media
19.06.2017 17:53
Мінінформполітики агітує великі готельні мережі показувати українські телеканали
Мінінформполітики агітує великі готельні мережі показувати українські телеканали
Міністерство інформаційної політики веде перемовини щодо трансляції в готелях закордоном відомих мереж українських телеканалів. У відомстві кажуть, що дбають про співвітчизників, які хочуть і за кордоном дивитись українське телебачення

Про це на прес-конференції керівників МІП 19 червня розповів керівник сектору стратегічних комунікацій відомства Олексій Тарабукін.

МІП спілкується з цього приводу і з найбільшими готельними мережами, і з кабельними операторами, які обслуговують готелі цих мереж, повідомив пан Тарабукін у відповідь на запитання, чи сприяє міністерство появі українських каналів у готелях Європи у зв’язку зі збільшенням потоку туристів з України після запровадження безвізового режиму з ЄС.

За словами фахівця, ринок формує попит, і в готелях, скажімо, Туреччини і Єгипту, де меншає росіян, натомість більшає відпочиваючих з України, вже почали підключати українські телеканали, в тому числі й приватні.

Нагадаємо, що в червні телеканал іномовлення України UATV став доступним у Польщі абонентам однієї з найбільших супутникових платформ «nc+».

Як повідомляв «Детектор медіа», у «Першому безвізовому поїзді» з Києва до Перемишля (Польща) здійснили символічну першу безвізову подорож до ЄС 40 громадських активістів, аналітиків, експертів, митців і журналістів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY