detector.media
19.06.2017 16:48
В Одесі невідомі напали на журналістів, які знімали сюжет про знущання над тваринами
В Одесі невідомі напали на журналістів, які знімали сюжет про знущання над тваринами
15 червня в Одесі невідомі напали на знімальну групі телеканалу «Академія» під час зйомки репортажу про знущання над тваринами в одній з багатоповерхівок міста

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

Знімальна група телеканалу прибула за викликом громадських активістів, які виявили закритих у підвалі голодних кошенят. Власноруч дістати тварин з підвалу активісти не змогли і звернулися за допомогою до консьєржки, яка відмовилась і пішла з робочого місця.

За словами журналістки телеканалу Ірини Кіструги, за деякий час до будинку приїхали троє чоловіків, один з яких представився сином консьєржки. Після цього вони почали погрожувати зоозахисникам і знімальній групі.

«Один з них погрожував нам фізичною розправою, штовхався, нецензурно висловлювався і щосили хамив», – розповіла кореспондентка.

Згодом, як пише ІМІ, чоловік напав на оператора каналу Андрія Яковенка, схопив його за шию та намагався крутити руки. Громадські активісти та журналісти звернулися до правоохоронних органів та написали заяву в поліцію. Наразі поліцейські встановлюють особу яка здійснила цей напад.

23 лютого біля Київської райдержадміністрації в Одесі напали на знімальну групу місцевого каналу «Думская.ТБ»

Нагадаємо, в ніч проти 11 травня невідомі побили журналіста «ТВ-новин Іванівського району» (Одеська область) і кореспондента інформагентства «Траса Е-95» Віктора Буця.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY