detector.media
19.06.2017 14:50
Профільні комітети ВР не визначилися щодо заяви Стеця про відставку – Парубій
Профільні комітети ВР не визначилися щодо заяви Стеця про відставку – Парубій
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій повідомив журналістам, що на сьогодні немає рішення профільних комітетів парламенту щодо заяв міністра інформаційної політики Юрія Стеця та міністра аграрної політики та продовольства Тараса Кутового про відставку

Про це повідомляє «Укрінформ».

«Рішення комітетів на сьогодні немає ні по одному, ні по другому зверненню і заявах», – сказав він, підтвердивши, що заяви Стеця і Кутового зареєстровані у Верховній Раді і направлені в комітети на розгляд.

Нагадаємо, 31 травня міністр інформаційної політики України Юрій Стець написав заяву про відставку з посади за станом здоров’я. В своїй офіційній заяві Міністерство інформаційної політики України повідомило, що 31 травня міністр інформаційної політики Юрій Стець передав заяву про відставку голові Верховної Ради України Андрію Парубію.

Функції виконуючого обов'язки міністра інформаційної політики на час перебування міністра в лікарні покладені на першу заступницю міністра Еміне Джапарову.

За словами джерела в Адміністрації Президента, на посаду очільника МІП розглядалися три кандидатури. 112.ua повідомляв, що йдеться, можливо, про нинішнього заступника міністра інформполітики Дмитра Золотухіна, голову Комітету Верховної Ради з питань культури і духовності Миколу Княжицького і радника глави МВС Зоряна Шкіряка.

На фото - Юрій Стець

Фото: канал "24"

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY