detector.media
19.06.2017 13:01
Держкіно розпочало другий етап Десятого конкурсу кінопроектів, що претендують на національні
Держкіно розпочало другий етап Десятого конкурсу кінопроектів, що претендують на національні
Державне агентство України з питань кіно 19 червня розпочало 2-й етап Десятого конкурсного відбору кінопроектів, що претендують на включення до Програми виробництва та розповсюдження національних фільмів на 2017/2018 роки.

Про це повідомляється на сайті Держкіно.

Під час 2-го етапу Десятого конкурсного відбору в кінотеатрі «Жовтень» буде презентовано 162 кінопроекти.

Відбір триватиме до 23 червня і вже вдруге пройде у відкритому форматі: за перебігом презентацій українських кінопроектів, які пройшли до другого етапу конкурсу, в режимі онлайн на фейсбук-сторінці та на youtube-каналі Держкіно матиме змогу простежити кожен охочий.

Для представників ЗМІ із журналістськими посвідченнями вхід вільний.

Згідно з розкладом, 19  червня презентуватимуться дебютні та тематичні неігрові  фільми (до 85-х роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні), 20 червня - тематичні неігрові фільми (про героїзм воїнів, які брали участь у захисті України) та ігрові повнометражні національні проекти, 21 червня - дитячі фільми, 22 червня - неігрові національні фільми, 23 червня - анімаційні короткометражні фільми тощо.

Як повідомляв «Детектор медіа», Держкіно оголосило Десятий конкурсний відбір кінопроектів для формування Програми виробництва та розповсюдження національних фільмів 12 грудня.

Перший етап пройшов наприкінці травня. 1 червня Держкіно затвердило перелік проектів-переможців першого етапу. До другого етапу конкурсного відбору пройшли 164 проекти.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY