detector.media
19.06.2017 12:09
StarLight Sales знову оголосив літню акцію
StarLight Sales знову оголосив літню акцію
Сейлз-хаус StarLight Sales оголосив для телевізійних рекламодавців акцію «Спекотне літо». Компанії, які за останній рік збільшили інвестиції в телерекламу на 30% і більше (це більше 50% клієнтів), до кінця літа можуть розраховувати на цінову знижку до 50% на додаткові річні бюджети.

Рекламодавці, які не підпадають під умови акції, але мають додаткові річні бюджети на літній період, можуть також розраховувати на додаткову мотивацію в цей період.

«Українська економіка відновлюється, зростає споживчий попит, і тому ми вирішили підтримати тих наших партнерів, котрі, вчасно реагуючи на цей тренд, зацікавлені нарощувати рекламну активність, – повідомив генеральний директор StarLight Sales Андрій Партика. - Минулорічна літня акція дала нам більше ефекту, ніж ми розраховували. Тому цього року пропозиція обмежена».

Нагадаємо, у 2016 році StarLight Sales теж оголошував літню акцію. Тоді при зростанні заявленого літнього рекламного бюджету на 10% і більше від поточного контракту клієнт додатково отримував 50% бонусів від суми збільшення. Ці умови були дійсні як для поточних, так і для нових клієнтів. За даними StarLight Sales, минулорічна кампанія привела до розпроданості рекламних блоків у червні до 95%, у липні – 92%, у серпні – 96%.

Також StarLight Sales проводив акцію «Легкий старт» у січні-лютому 2017 року. Вона призвела до розпроданості більше 80%.

Фото: altoday.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY