detector.media
17.06.2017 18:38
Невідомі зламали сайт ЛГБТ-руху і розмістили текст з погрозами
Невідомі зламали сайт ЛГБТ-руху і розмістили текст з погрозами
Напередодні Маршу рівності, який відбудеться У Києві в неділю, 18 червня, невідомі зламали сайт українського ЛГБТ-руху upogau.org і погрожують фізичною розправою його учасникам маршу.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на «Гей-альянс Україна».

Невідомі хакери розмістили на головній сторінці зламаного сайту картинку із зображенням розправи над ЛГБТ-активістами. На задньому плані – прапори ВО «Свобода» і «Правого сектору».

Скріншот зламаної сторінки сайту upogau.org

Вони також розмістили на сторінках сайту погрози на адресу активістів.

«Проведення в Українi різних ЛГБТ-форумів, Маршів рівності, КиївПрайдів та інших заходів гомосексуалістів стане для вас трагічною помилкою. Ніяка удавана підтримка поліції вам не допоможе. Для нас не має труднощів знайти кожного з вас. Вся необхідна інформація про ваших організаторів та лідерів вже є», - цитує «Українська правда» текст погроз.

Станом на 18:36 сайт upogau.org не відкривається.

Нагадаємо, Всеукраїнська благодійна організація «Точка опори» спільно з Інститутом масової інформації (ІМІ) та БФ «Гендер зет» розробили буклет коректної ЛГБТ-термінології «Як писати про ЛГБТ», яким можуть користуватися журналісти, працівники/працівниці медіасфери та SMM-менеджери.

15 листопада 2016 року низка симпатиків ЛГБТКІ-руху (лесбійки, геї, бісексуали, трансґендерні, квір та інтерсексуальні люди) отримали погрози від групи людей, що називають себе членами «Національного спротиву».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY