detector.media
14.06.2017 13:52
Sister's Production знімає для «1+1» нову мелодраму «Артистка»
Sister's Production знімає для «1+1» нову мелодраму «Артистка»
Компанія Sister's Production на замовлення телеканалу «1+1» розпочала зйомки нової 4-серійної мелодрами «Артистка», головні ролі в якій виконали Дар’я Легейда, Станіслав Боклан, Олексій Яровенко, Олена Стефанська і Катерина Тишкевич

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Це перша мелодрама для режисера Семена Горова.

«Я вперше знімаю драму. Тут є свої особливості: все повинно бути серйозно, але на майданчику ми постійно жартуємо і намагаємося не зациклюватися на сльозах, хоча в кадрі актори часто плачуть. Сценарій мені сподобався тим, що він драматичний, десь трагедійні моменти переплітаються з гумором і гіркою іронією. І в таких ситуаціях дуже складно балансувати на тонкій межі, але ми намагаємося і сподіваємося, що глядач це оцінить», – прокоментував режисер.

Мелодрама розповідає про вихованку дитбудинку Ніку, яка не змогла стати вступні іспити на акторський факультет у Києві та вирішила покінчити життя самогубством.

Автором ідеї виступила Таїсія Бахарєва. Продюсери серіалу – Олена Васільєва, Марина Городецька, Вікторія Забулонська, креативний продюсер – Дар'я Трегубова, виконавчі продюсери – Ірина Тихомирова, Олександр Омелянов, сценаристи – Олександра Смілянська, Галина Рубінштейн. Режисер-постановник – Семен Горов, оператор-постановник – Олексій Степанов, художник-постановник – Олександр Дега.

Виробництвом серіалу займається Sister's Production на замовлення телеканалу «1+1».

Нагадаємо, днями стало відомо, що «1+1 Продакшн» на замовлення телеканалу «1+1» знімає 4-серійну мелодраму «Дівчина з персиками».

Фото: прес-служба «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY