detector.media
13.06.2017 09:38
До 17 червня – реєстрація на семінар для журналістів з питань судової реформи
Національна спілка журналістів України та Рада суддів України запрошують представників центральних і регіональних ЗМІ на одноденний семінар, присвячений висвітленню в медіа питань судової реформи.

Під час навчання журналісти зможуть дізнатися про особливості судової реформи в Україні, відвідати Вищу кваліфікаційну комісію суддів та ознайомитися з організацією добору суддівського корпусу, отримати фахові рекомендації щодо висвітлення судової тематики.

Зокрема, будуть детально розглянуті такі теми, як засади судової реформи, реформування адвокатури, функціонування прокуратури після судової реформи. Також відбудеться майстер-клас із судової журналістики.

Учасники семінару розглянуть практичні приклади вдалого висвітлення судової реформи в ЗМІ та виконуватимуть практичні вправи під керівництвом медіатренерів.

Експертами на семінарі будуть судді, практикуючі юристи, медіаексперти та авторитетні журналісти національних ЗМІ.

Заявки на участь у семінарі приймаються до 17 червня за посиланням.

Відібраним учасникам з регіонів буде відшкодовано вартість проїзду та передбачено поселення в готелі після завершення семінару (оскільки програма заходу насичена і триватиме до кінця робочого дня).

Довідки за телефоном: (044) 234-52-09.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY