detector.media
09.06.2017 16:21
Журналіст Станіслав Васін перебуває в полоні бойовиків, поліція відкрила провадження за фактом зникнення – Єгор Фірсов
Журналіст Станіслав Васін перебуває в полоні бойовиків, поліція відкрила провадження за фактом зникнення – Єгор Фірсов
Екс-депутат Єгор Фірсов повідомляє, що зниклий у Донецьку журналіст Сатніслав Васін живий та перебуває в полоні. Поліція відкрила провадження за фактом його зникнення

Про це Єгор Фірсов написав на своїй сторінці у Facebook.

«За своїми джерелами вдалося з'ясувати, що він живий. Зараз ми робимо все, що тільки можливо, щоб Стаса включили в список з обміну як заручника, – написав пан Фірсов. – Стаса потрібно рятувати. Зараз необхідна медійна підтримка і резонанс в зарубіжних ЗМІ – це може прискорити звільнення».

За словами пана Фірсова, 8 червня поліція відкрила провадження за фактом зникнення журналіста.

«СБУ теж в курсі того, що відбувається, справа на контролі», – пише екс-депутат.

Також, за словами пана Фірсова, мати журналіста може підтримувати на окупованій території зв'язок з ОБСЄ, ООН та іншими міжнародними організаціями.

Нагадаємо, колишній депутат Єгор Фірсов на своїй сторінці у Facebook повідомив про зникнення у Донецьку журналіста, псьменника Станіслава Васіна. Він також припустив, що його могли взяти в полон.

Станіслав Васін не виходив на зв’язок з колегами з проекту «Радіо Свобода» «Донбас.Реалії» з 2 червня. У редакції припустили, що журналіста могли взяти в полон бойовики «ДНР», а його сторінку у Facebook – зламали.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY