detector.media
06.06.2017 13:45
Виповнилося 25 років членства НСЖУ у Міжнародній федерації журналістів
Виповнилося 25 років членства НСЖУ у Міжнародній федерації журналістів
Сьогодні, 6 червня, виповнилося 25 років з дня вступу Національної спілки журналістів України (НСЖУ) до Міжнародної федерації журналістів (МФЖ)

Про це повідомляє прес-служба НСЖУ.

6 червня 1992 року Спілка журналістів України стала членом Міжнародної федерації журналістів.

Професійне свято працівників ЗМІ в Україні було встановлено 25 травня 1994 року Указом Президента України Леоніда Кравчука на підтримку ініціативи делегатів I Всеукраїнського з'їзду редакторів газет і журналів.

Від імені МФЖ вітання українським колегам надіслав заступник генерального секретаря організації Джеремі Діар.

«Вітаємо вас з 25-річчям приєднання вашої Спілки до МФЖ та виявляємо солідарність із українськими журналістами», – йдеться у листі.

Нагадаємо, голова НСЖУ  Сергій Томіленко привітав журналістів із професійним святом та закликав до солідарності. «Детектор медіа» також вітає колег із професійним святом.

У цей день Міністерство інформаційної політики організовує акцію на підтримку переслідуваних Росією журналістів, зокрема – Миколи Семени і Романа Сущенка.

У День журналіста, виконуюча обов'язки міністра інформаційної політики Еміне Джапарова повідомила, що викликом сьогодення для представників ЗМІ є відновлення довіри суспільства, а запорукою якості професії – стандарти та саморегуляція.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY