detector.media
03.06.2017 13:09
На посаду очільника Мінінформполітики розглядають три кандидатури - ЗМІ
На посаду очільника Мінінформполітики розглядають три кандидатури - ЗМІ
У якості спадкоємця Юрія Стеця, який подав у відставку з посади міністра інформаційної політики, в Адміністрації Президента розглядають три кандидатури.

Про це повідомляє 112.ua з посиланням на власні джерела в АП.

Як відомо, 31 травня міністр інформаційної політики України Юрій Стець написав заяву про відставку з посади за станом здоров’я. 

В своїй офіційній заяві Міністерство інформаційної політики України повідомило, що 31 травня міністр інформаційної політики Юрій Стець передав заяву про відставку голові Верховної Ради України Андрію Парубію. Функції виконуючого обов'язки міністра інформаційної політики на час перебування міністра в лікарні покладені на першу заступницю міністра Еміне Джапарову.

За словами джерела  в Адміністрації Президента, у якості спадкоємця Юрія Стеця зараз розглядають три кандидатури, при цьому призначення може відбутися у форматі в. о. міністра.

За непідтвердженою поки інформацією, повідомляє 112.ua, серед можливих його наступників - нинішній заступник міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін, голова комітету Верховної Ради з питань культури і духовності Микола Княжицький і радник глави МВС Зорян Шкіряк.

Водночас Зорян Шкіряк заявив, що вперше чує подібне і йому про це нічого не відомо. Дмитро Золотухін заявив, що не коментує плітки. Микола Княжицький поки не прокоментував цю інформацію 112.ua.

Нагадаємо, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман шкодує, що міністр інформполітики Юрій Стець подав у відставку, і подякував йому за роботу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY