detector.media
02.06.2017 20:03
У Вінниці автомобіль збив журналістку медіацентру «Власно»
У Вінниці автомобіль збив журналістку медіацентру «Власно»
1 червня у Вінниці на пішохідному переході по вулиці Соборній автомобіль збив журналістку медіацентру «Власно» Мирославу Слободянюк.

Про це повідомляє видання Vlasno.info.

21-річну журналістку збив автомобіль «Славута», коли вона разом із своїм другом йшла пішохідним переходом. Мирослава Слободянюк розповіла, що автівка збила її раптово.

«Руку поранила об лобове скло, але я на це не зважаю, а ось животом дуже вдарилась. Я його зовсім не відчуваю», - розповіла журналістка.

Журналістка поскаржилась на забій живота

Медики оглянули постраждалу у кареті «швидкої допомоги» й вирішили госпіталізувати журналістку з підозрою на травму живота для подальшого діагностування.

Згодом Мирославу Слободянюк відправили додому після необхідних аналізів, але не  провели ультразвукову діагностику черевної порожнини через те, що у лікарні не працює апарат УЗД.

Водій «Славути» заявив прибулим поліцейським, що не побачив пішоходів на переході через те, що сонце сліпило йму очі.

Нагадаємо, вночі 21 квітня у селищі міського типу Теплик на Вінниччині спалили легковий автомобіль місцевого громадського активіста та спецкореспондента газети журналістських розслідувань «Шанс» Віктора Рися, який займається розслідуванням захоплення приватної власності.

На фото - місці пригоди

Фото: Vlasno.info

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY