detector.media
02.06.2017 14:03
До 7 червня - реєстрація на фестиваль MezhyhiryaFest: Виклики світу пост-правди
До 7 червня - реєстрація на фестиваль MezhyhiryaFest: Виклики світу пост-правди
10-11 червня 2017 року в колишньому маєтку екс-президента України Віктора Януковича відбудеться четвертий тематичний фестиваль для журналістів-розслідувачів MezhyhiryaFest.

MezhyhiryaFest проводиться щороку до Дня Журналіста. Цьогоріч, організатори запропонують учасникам: дискусії та обговорення викликів для журналістів пов’язаних зі світом “пост-правди”, тиском вклади та взаємодією з інформаційним суспільством, чисельні майстеркласи з цифрової безпеки для журналістів, роботи з соціальними мережами та новими форматами подачі суспільно-важливої інформації.

Серед цьогорічних спікерів фестивалю Скот Гігам, Пулітцерівський лауреат, журналіст-розслідувач The Washington Post, Пол Раду, виконавчий директор OCCRP, Пітер Померанцев, британський журналіст, телевізійний продюсер та письменник, Наталія Антелава, головна редакторка Coda Story та лауреатка Emmy, Емма Лейсі-Бордо, редакторка CNN, Ондржей Кундра, чеський журналіст, автор книги «Агенти Путіна» та інші  журналісти, редактори та письменники з України і світу.

Також, в рамках фестивалю буде оголошено переможця Національного конкурсу журналістських розслідувань, заснованого у 2014 році проектом YanukovychLeaks (команда журналістів з різних ЗМІ країни, які знайшли та обробили всі документи залишені Януковичем у його маєтку) та українськими виданнями Kyiv Post та Українська Правда.

Фестиваль-конференція має на меті стимулювати обговорення важливих проблем, що постають перед українськими журналістами-розслідувачами в даний час, сприяти спільним розслідувальним проектам українських та закордонних журналістів та обміну досвідом з зарубіжними колегами.

Засновники фестивалю є громадська організація Фонд Розвитку ЗМІ та команда журналістів YanukovychLeaks.

У 2017 році фестиваль відбудеться за підтримки OCCRP (Проект з розслідування корупції та організованої злочинності), посольства Сполучених Штатів Америки в Україні та посольства Нідерландів в Україні.

Медіапартнери заходу – газета Kyiv Post і Телеканал ZIK.

Участь у фестивалі безкоштовна. Реєстрація відкрита до 7 червня за посиланням  -  http://bit.ly/2pOerYW. Кількість учасників фестивалю обмежена: 200 учасників - перший день, 100 учасників - другий день. Зверніть увагу, відбір учасників на другий день фестивалю буде проводитись на конкурсній основі, тому важливо заповнити ВСІ пункти реєстраційної форми. 

Повна програма фестивалю доступна на сайті - http://mezhyhiryafest.com/

Чекаємо всіх 10-11 червня у Межигір’ї.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY