detector.media
01.06.2017 19:27
9 червня - круглий стіл «25 років "ВВС Україна": перевірка фактів тоді і зараз»
«BBC Україна» запрошує відвідати круглий стіл «25 років ВВС Україна: перевірка фактів тоді і зараз» з нагоди 25-тої річниці заснування Української служби ВВС.

Круглий стіл відбудеться 9 червня о 14:00 в конференцзалі готелю Fairmont Grand Hotel Kyiv за адресою: вулиця Набережно-Хрещатицька, 1, Київ. 

Зареєструватись необхідно до 5 червня за адресою:  Lisa.lukianenko@bbc.co.uk

У круглому столі «25 років ВВС Україна: перевірка фактів тоді і зараз» візьмуть участь голова Європейського департаменту Всесвітньої служби ВВС Артем Лісс, головний редактор ВВС Україна Ніна Кур'ята і засновниця та перша голова Української служби Елізабет Робсон. Також у дискусії візьмуть участь українські журналісти з «Радіо Свобода», проекту Stop.Fake, «Детектор Медіа», Інституту масової інформації, проекту «Доступ до правди» та інших медіаорганізацій.

Журналісти обговорять, як змінилися способи перевірки фактів та боротьби з фейковими новинами зі зміною інформаційних платформ. Дискусію, що відбуватиметься перед запрошеною аудиторією, ВВС Україна також транслюватиме у Facebook. Підсумковий матеріал буде опубліковано на сайті bbc.ua.

«ВВС Україна» є частиною Всесвітньої служби ВВС.

1 червня 1992 року у незалежній Україні розпочались радіотрансляції на коротких і середніх хвилях - так почала свою роботу перша на пострадянському просторі не російськомовна служба ВВС.

Сьогодні «ВВС Україна» пропонує свій контент на веб-сайті bbc.ua (українською та російською мовами), на ТБ - завдяки співробітництву з українським телеканалом ICTV, та у соціальних мережах FacebookYouTubeInstagramGoogle+ та Twitter - @BBC_ua and @bbcukrainian (українською та російською).

Голова Всесвітньої служби ВВС Франческа Ансворс відзначає: «ВВС Україна пропонує незалежні та перевірені новини, а також аналітичні матеріали наших журналістів з України, Росії та Великої Британії й інших мовних служб зі всього світу. Завдяки цьому є можливість побачити події в Україні й регіоні у загальносвітовій перспективі і розповісти про Україну світові. У свою 25-ту річницю ВВС Україна готується до запуску новинної ТБ-програми. Вона збагатить й урізноманітнить контент, який ВВС Україна пропонує аудиторії».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY