detector.media
30.05.2017 17:20
Серед членів журі Одеського міжнародного кінофестивалю – зірка «Гоббіта»
Серед членів журі Одеського міжнародного кінофестивалю – зірка «Гоббіта»
Ірландський актор Ейдан Тернер увійде до складу журі Національної конкурсної програми 8-го Одеського міжнародного кінофестивалю (ОМКФ).

Про це повідомляє прес-служба ОМКФ.

Акторська кар’єра  ЕйданаТернера почалася в Ірландському національному театрі Abbey у 2004 році. У 2008-ому Тернер дебютував з головною роллю у фільмі «Тривога». Крім того Тернер знімався в таких серіалах: «Відчайдушні романтики», «Тюдори», «І нікого не стало», «Полдарк», «Бути людиною». Всесвітньо відомою зіркою актор став після ролі гнома Кілі у трилогії режисера Пітера Джексона «Гоббіт».

У 2014 році актор став переможцем Empire Awards у номінації «Найкращий чоловічий дебют» за роль у фільмі «Гоббіт». Тернер – двічі лауреат премії Broadcasting Press Guild Award у номінації «Прорив року» за участь у серіалах «І нікого не стало» та «Полдарк», а також премії National Television Awards за роботу в серіалу «Полдарк».

З 2014 року Ейдан Тернер – постійний гість Одеського міжнародного кінофестивалю. Цього року актор став обличчям промо-відео 8-го ОМКФ.

«Мені хочеться приїжджати до Одеси знову й знову… Я одразу відчув серцебиття і пульс цього міста», - сказав актор під час свого майстер-класу для Літньої кіношколи в рамках ОМКФ-2014.

Раніше стало відомо, що до складу журі Національної конкурсної програми 8-го Одеського міжнародного кінофестивалю також увійде українська драматург-представниця напряму «нова драма», режисерка, сценаристка, співзасновниця проекту «Театр переселенця» Наталія Ворожбит.

Нагадаємо, ірландський актор Ейдан Тернер знявся в іміджевих роликах Одеського міжнародного кінофестивалю. На відео актор готується до нової ролі: вчить текст, подорожує Одесою, спілкується з різними людьми та зізнається, що «Кіно – це місце, в якому можна прожити сотні життів, та світ, який продовжує розширятися».

Минулого року Ейдан Тернер в інтерв’ю ДМ зізнався, що серед українських акторів його надзвичайно вразила Катерина Молчанова, яка зіграла в стрічці «Моя бабуся Фані Каплан», та що він би ще не один раз приїхав до України дивитись україсньке кіно.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY