detector.media
26.05.2017 19:32
Трейлер нового сезону «Гри престолів» побив рекорд переглядів в історії ТБ
Трейлер нового сезону «Гри престолів» побив рекорд переглядів в історії ТБ
Проморолик сьомого сезону американського серіалу «Гра престолів» (Game of Thrones) став найбільш популярним трейлером в історії телебачення.

Про це Deadline повідомили у прес-службі каналу HBO, повідомляє «Укрінформ».

Двохвилинний кліп набрав 61 мільйон переглядів за перші 24 години з моменту дебюту. Наголошується, що це рекорд для трейлера будь-якого телевізійного шоу.

Нагадаємо, 24 травня телеканал HBO опублікував на YouTube перший повноцінний трейлер сьомого сезону серіалу «Гра престолів» (Game of Thrones).

У трейлері за півтори хвилини не розкриваються подробиці сезону, однак показані три головних герої: Джон Сноу, Серсея Ланністер і Дейенеріс Таргаріен. Крім того, в ролику з'являється персонаж, якого шанувальники серіалу ідентифікували як Короля Ночі. Джон Сноу також оголошує, що почалася Велика війна.

Прем'єра 7-го сезону серіалу була анонсована на 16 липня 2017 року. Наступний 8-й сезон очікується в 2018 році та стане фінальним для серіалу. Втім керівництво телеканалу HBO найняло чотирьох сценаристів для створення декількох спін-оффів по всесвіту романів Джорджа Мартіна.

Як писав MediaSapiens, серіал «Гра престолів» допоміг зростанню економіки Ісландії. Економіка Ісландії показала значне зростання через збільшення потоку туристів, а ісландська крона за 2016 рік зміцнилася сильніше всіх інших валют у світі по відношенню до долара і євро.

Також Каліфорнійський університет Берклі запровадив курс із вивчення мов популярного серіалу «Гра престолів». Викладатиме його американський лінгвіст Девід Дж. Петерсон, який працював над створенням штучних мов у серіалі - дотракійською та валерійською.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY