detector.media
25.05.2017 10:13
Юлія Макгаффі повідомила про нове місце роботи
Юлія Макгаффі повідомила про нове місце роботи
Юлія Макгаффі стала шеф-редакторкою інтернет-журналу платформи благодійності Charitum.

Про це вона повідомила 24 травня у Facebook, уточнивши, що до роботи приступила з березня.

Charitum – онлайн-платформа благодійності, яку заснувала Даша Зарівна, колишня шеф-редакторка видання L’Officiel Online і ведуча авторської програми «Біла сорочка» на радіо «Аристократи». Charitum проводить онлайн-аукціони з людьми, які досягли успіху у своїй роботі. Кошти, зібрані на аукціонах, передаються на благодійність у фонд, обраний героєм аукціону.

Складовою платформи є інтернет-журнал Charitum, який розповідає «про людей, які допомагають іншим людям словом і ділом». «Журнал Charitum – соціальне онлайн-медіа, яке розповідає про важливість і користь зустрічей, - пояснюється на сайті проекту. – Ми впевнені – комунікація веде до розвитку, будь-який обмін досвідом стає поштовхом до нових починань, навіть невеликий акт добра дає імпульс великим змінам, а мінімальна пожертва робить чиєсь життя кращим».

Юлія МакГаффі працює в журналістиці з 1994 року. Вона – архітектор  і колишня головна редакторка сайту korrespondent.net. Брала участь в розробці та запуску журналу «Кореспондент» в команді американського видавця Джеда Сандена. Пішла з «Корреспондента» після купівлі журналу та сайту Сергієм Курченком в 2013 році.

На початку 2014 року холдинг «1+1 медіа» оголосив, що Юлія МакГаффі очолила управління інформаційних інтернет-проектів новин «1+1 медіа», але пані МакГаффі зрештою відмовилася від цієї роботи. З квітня 2014 року почала вести програму Newsroom на радіо «Аристократи». Також у 2014 році працювала керівником діджитал-проектів Фонду Олени Пінчук «АнтиСНІД», запустила та очолила онлайн-проект AIDS.ua.

На початку 2016 року Юлія МакГаффі стала головною редакторкою американського сайту для російськомовної громади Forum Daily. Влітку 2016 року розпочала співпрацю з «Громадським телебаченням», мала координувати роботу сайту, команди редакторів соціальних мереж та здійснювати подальшу підтримку і розробку платформи hromadske.ua. Але в листопаді залишила «Громадське» за станом здоров’я та повідомила, що більше не планує працювати в українських суспільно-політичних ЗМІ.

Фото: Facebook Юлії МакГаффі

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY