detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
19.05.2017 19:38
Нацрада дозволила ретрансляцію в Україні братинського каналу TravelXP
Нацрада дозволила ретрансляцію в Україні братинського каналу TravelXP
18 травня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення додала телеканал TravelXP до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавство України.

TravelXP – телеканал з Великої Британії про подорожі, пригоди й активний спосіб життя. Канал мовить англійською мовою у форматі HD цілодобово без реклами.

Із заявою про внесення TravelXP до переліку іноземних програм, які можуть транслюватися на території України, до Нацради звернулася компанія Content Generation Distribution Ltd із Великої Британії.

Після внесених 19 травня змін Перелік іноземних програм (так званий «список адаптованих каналів») налічує 162 іноземні телеканали, у тому числі чотири – російські (з юрисдикцією РФ).

Попередні зміни до списку були внесені 20 квітня, коли Нацрада вилучила з переліку російський телеканал з анульованою латвійською ліцензією Multimania TV і додала до переліку три європейські телеканали Sea TV, Fight Channel World HD і Tele 5.

23 лютого Нацрада вилучила з переліку російський телеканал «Охотник и рыболов» і додала до переліку європейські телеканали Vivid Touch і Gametoon Box. 9 лютого, Нацрада додала до переліку чотири європейські телеканали Novela TV, Water Planet, Sport 1 (Baltic), Sport 2 (Baltic) і вилучила з переліку телеканал Fox Crime.

А в січні Нацрада вилучила з переліку російський телеканал «Дождь» і тимчасово на три місяці припинила ретрансляцію на території України телеканалу «Телеклуб», який має юрисдикцію Німеччини.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY