detector.media
19.05.2017 16:08
20 травня – дискусія «Як музика стала вільною: вплив піратства на музичну індустрію»
20 травня – дискусія «Як музика стала вільною: вплив піратства на музичну індустрію»
Видавництво «Наш формат» запрошує на дискусію про музичне піратство з нагоди виходу книги Стівена Вітта «Як музика стала вільною». Захід відбудеться 20 травня о 18.00 в рамках фестивалю «Книжковий Арсенал».

Учасники: головний редактор музичного інтернет-видання Comma Сергій Кейн, музикантка Каша Сальцова («Крихітка»), юристка у сфері інтелектуальної власності Тетяна Слабко. Модератор: музичний журналіст, радіоведучий (Джем FM) та продюсер Олександр Стасов.

Місце: Мистецький Арсенал (вул. Лаврська, 12), зала «Папір».

Про книжку:

Незабутня книга за версією Washington Post (2015).

Це книжка про унікальний історичний момент, коли звичайне життя назавжди поєдналося зі світом інтернету, а вся музика, записана на звуконосіях, раптом стала доступною та безкоштовною для всіх. Це опис життя провидців і аферистів, магнатів і технічно підкутих підлітків. 

Американський журналіст Стівен Вітт розповідає про появу формату mp3, найбільшого музичного пірата в історії, найпотужнішого керівника музичного бізнесу, революційний технологічний винахід і нелегальний веб-сайт, який учетверо перевершив обсяг музичного онлайн-магазину iTunes Music Store.

Про автора:

Стівен Вітт — американський журналіст, випускник Чиказького університету й Вищої школи журналістики Колумбійського університету в Нью-Йорку. Автор статей у журналі New Yorker. На написання книжки «Як музика стала вільною» Вітт поклав п’ять років.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY