detector.media
19.05.2017 13:46
Гаврилюк про конфлікт з ведучим НЛО TV у Раді: «Він сам почав падати»
Гаврилюк про конфлікт з ведучим НЛО TV у Раді: «Він сам почав падати»
Депутат від «Народного фронту Михайло Гаврилюк розказав журналістам свою версію конфлікту з ведучим Василем Крутчаком, який стався 18 травня у Верховній Раді України

Про це повідомив телеканал «112 Україна»

За словами пана Гаврилюка, журналіста він не штовхав.

«Я спускаюсь у буфет, бо я люблю пити там каву, а він за мною. І я йому ще раз хотів сказати точно і ясно, що не дам інтерв’ю. Я різко до нього розвернувся і сказав: "Я тобі не дам інтерв’ю!". При цьому він почав падати», – пояснив він.

На питання журналістів, чому їх колега «почав падати», Гаврилюк відповів: «Ми по сходах спускалися і він якось жахнувся і почав падати».

Гаврилюк розказав журналістам, що відмовлявся спілкуватися з паном Крутчаком, бо той, начебто, колись обізвав його «клоуном» і «писав кляузи». Він також повідомив, що має право відмовити журналісту в інтерв’ю, якщо «немає натхнення, здоров’я та не хочеться розмовляти». 

Також, за словами депутата, він намагався врятувати журналіста: «Якби я знав, що він буде таку кляузу на мене писати, я би його не підтримав. Я підклав свої рученята, щоб його стримати. Він коли падав, упав у нього телефон. Я його, звісно, стримав. Я однією рукою не міг стримати, я мусив його зверху трішки підтримати. Сорочка виявилася дуже слабенька. Сорочка порвалася, лице розбилося, телефон розбився. Я у чому винен? Що я його хотів врятувати?».

Нагадаємо, 18 травня у Верховній Раді України виник конфлікт між депутатом від «Народного фронту» Михайлом Гаврилюком та Василем Крутчаком, ведучим рубрики «Вася проти гондурасів» у програмі «Люмпен шоу», яку виробляє для телеканалу НЛО TV продакшн Lumpeny Production. У журналіста розбився телефон та пірвалася сорочка. 

 

 

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY