detector.media
19.05.2017 12:11
Наталія Влащенко видала книгу про окупацію Криму
Наталія Влащенко видала книгу про окупацію Криму
Креативний продюсер телеканалу ZIK, ведуча авторських ток-шоу «HARD з Влащенко» та «Перші другі» Наталія Влащенко видала чергову книгу під назвою «Крадіжка або Біле сонце Криму».

Презентація нової книги пані Влащенко відбудеться 21 травня о 13:00 на майданчику видавництва «Фоліо» у рамках Книжкового арсеналу, який пройде в Києві до 21 травня.

«Коли ми почуємо імена винних в анексії Криму? Чому ніхто із посадових осіб не відповів за це? Адже «відповідальність» завжди має ім’я. Що приховують українські можновладці від свого народу в історії анексії Криму?», – йдеться в анотації до книги.

Як повідомляє ZIK, у 2011 році у співавторстві з журналістом Євгеном Мінком пані Влащенко видала «Діалоги тварин» про особливості українського соціуму і медіа. В 2015–му Влащенко разом із блогером Гаріком Корогодським написали книгу «У нас був секс» на тему стосунків жінок та чоловіків.

Нагадаємо, ведучий авторського ток-шоу Drozdov та політичної програми «Прямим текстом» на телеканалі ZIK Остап Дроздов підготував другий роман під назвою «№2». Перший його роман мав назву «№1». Роман вийшов у «Видавництві Анетти Антоненко» на початку травня. Презентація книги відбулася 18 травня у рамках «Книжкового Арсеналу».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY