detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
18.05.2017 16:04
У Раді депутат Гаврилюк розбив ведучому «Люмпен шоу» телефон та порвав сорочку
У Раді депутат Гаврилюк розбив ведучому «Люмпен шоу» телефон та порвав сорочку
Сьогодні, 18 травня у Верховній Раді України виник конфлікт між депутатом від «Народного фронту» Михайлом Гаврилюком та Василем Крутчаком, ведучим рубрики «Вася проти гондурасів» у програмі «Люмпен шоу», яку виробляє для телеканалу НЛО TV продакшн Lumpeny Production

Про це пан Крутчак розповів у коментарі «Детектору медіа».

За словами журналіста, він хотів взяти коментар у Гаврилюка який намагався отримати ще місяць тому.

«Він тоді втік від мене в сесійний зал. І, по суті, я не міг з ним спілкуватись. І вже тепер, через місяць, коли я був у Верховній Раді, хотів  у нього спитати про ті проблеми.. Чи може він змінив думку стосовно коментарів. І, по суті, все те що там було… на відео, все видно, чути», – розказав він.

Про цей інцидент журналіст також повідомив у Facebook та виклав відео.

Журналіст каже, що не провокував депутата.

«Я вважаю, що я не спровокував. Після того, як він сказав, що "на то божа воля"… Хто він такий, щоби взагалі приймати таке рішення?», – сказав він.

Журналіст повідомив, що депутат розбив йому телефон та порвав сорочку. За словами пана Крутчака, депутат намагався вдарити його в обличчя.

«Він намагався бити мене в область голови, я ухилявся, але сліди є. Я, навіть, не намагався дати здачі, бо розумію, що він депутат і має недоторканність. І я розумію, чим це для мене може скінчитися», – сказав він.

Пан Крутчак сказав, що не звертатиметься до поліції: «Я не бачу доцільним звертатися кудись, писати заяви, бо, як показує практика, воно є нерезультативним. Тим більше, що він депутат від "Народного фронту"».

Журналіст Крутчак раніше вів рубріку «Золотий батон», де вже фігурував депутат Гаврилюк.

На фото – Василь Крутчак

Фото: «Буквы»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY