detector.media
17.05.2017 18:23
На НЛО TV стартує серіаліті «O.Torvald: Наші люди всюди»
На НЛО TV стартує серіаліті «O.Torvald: Наші люди всюди»
22 травня на телеканалі НЛО TV відбудеться прем'єра серіаліті «O.Torvald: Наші люди всюди» - 20-серійної програми, що розповідає про тур гурту Україною.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

У зйомках проекту взяли участь музиканти гурту, зокрема фронтмен Євген Галич й телеведучий Володимир Петров.

За сюжетом, в результаті суперечки з Євгеном Галичем Володимир Петров стає продюсером рок-гурту «O.Torvald». Він обіцяє Жені зробити гурт шалено популярним лише за один місяць туру. Але для цього колектив повинен діяти згідно з тими правилами, які встановлює Петров. Як рок-музиканти поставляться до нового – пафосного і суворого – продюсера? Чи не виявиться Петров популярнішим, ніж Галич? І які підводні камені чекають на головних героїв?

Канал стверджує, що проект «O.Torvald: Наші люди всюди» побудований на реальних подіях. Наприклад, в одному з епізодів Володимир Петров спробує пояснити Євгену Галичу, що справжня рок-зірка повинна вести конкретний спосіб життя: вживати алкоголь, матюкатися і влаштовувати скандали. Але моральні принципи фронтмена гурту «O.Torvald» зовсім інші. Розуміючи це, Петров влаштовує низку експериментів і знущань.

Проект стартує в ефірі о 23:00.

Нагадаємо, цього року гурт «O.Torvald» представляв Україну на «Євробаченні-2017». Гурт з піснею Time («Час») посів 24-те місце із 26-ти країн-фіналістів, отримавши у підсумку 36 балів. Це найгірший результат України за всі роки участі в конкурсі: до цього найнижчу сходинку - 19-ту - посів на «Євробаченні-2005» у Києві гурт «Гринджоли».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY