detector.media
16.05.2017 12:19
Film.ua та канал «Україна» знімають мелодраму «Вибираючи долю»
Film.ua та канал «Україна» знімають мелодраму «Вибираючи долю»
У Києві почалися зйомки 4-серійної мелодрами «Вибираючи долю» спільного виробництва компанії Film.ua та телеканалу «Україна» режисерки Анни Гресь

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Це історія про жінку, яка вибирає свою долю. Комфорту і заможності вона вважає за краще те, що зараз в нашому світі так мало цінується – чесність, гідність і справжню мужність, – розповіла пані Гресь. – Проект мене зацікавив насамперед захоплююче закрученим сюжетом – глядач не відразу здогадається, хто з героїв що з себе представляє. У кожного – своя правда, і не можна сказати, що хтось однозначно позитивний або негативний персонаж, всі вони борються за свою долю».

Головні ролі виконають: Марія Валешная, Сергій Колос, Кирило Жандаров і Віталій Салій.

«Ми із задоволенням працюємо разом над проектом і дуже сподіваємося, що глядач його теж високо оцінить», – прокоментувала продюсер Film.ua Group Олена Малкова.

Зйомки пройдуть в Києві до середини червня, а прем'єра мелодрами «Вибираючи долю» відбудеться в ефірі телеканалу «Україна» в 2017 році.

Нагадаємо, 5 травня стартували зйомки нової україномовної мелодрами «Обручка з рубіном» власного виробництва каналу «Україна» за сценарієм Тетяни Гнєдаш. Прем’єра стрічки відбудеться в ефірі каналу в новому осінньому сезоні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY