detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
16.05.2017 09:52
Екс-головред «Апострофа» Денис Попович набирає команду для нового ЗМІ
Екс-головред «Апострофа» Денис Попович набирає команду для нового ЗМІ
Денис Попович, який раніше очолював редакцію «Апострофа», створює нове суспільно-політичне інтернет-видання та запрошує журналістів долучатися до проекту

Про це пан Попович повідомив у коментарі «Детектору медіа».

«Суспільно-політичне ЗМІ, орієнтовний час запуску через 2-3 тижні. Остаточний час запуску залежить від вирішення низки організаційних питань, пов'язаних з оформленням, технічним доопрацюванням сайту. Фізично сам сайт вже існує, на нього можна зайти, але там поки "каша", тому що роботи ще тривають», – розказав він.

Назву сайту пан Попович не називає, бо «робота над ним триває».

«Можу сказати, що домен буде .ua, сайт двомовний – російсько-український, але стартова сторінка буде українською мовою. Нас буде цікавити найширше коло тем, починаючи від політики і закінчуючи спортом. Буде фото і відеоконтент», – додав журналіст.

Редакцію нового видання очолить Денис Попович. Він запрошує колег долучатися до проекту.

«У зв'язку з відкриттям нового інтернет-видання, потрібні журналісти. Спеціалізація – політика, економіка, суспільство (гуманітарна сфера), кримінал, події, війна, міжнародка. Умови роботи – фул-тайм, офіс на Печерську в висотній будівлі, вид з 15 поверху прямо на купол Верховної Ради»,йдеться в повідомленні журналіста на сторінці у Facebook.

Також пан Попович запрошує до співпраці експертів і блогерів.

Нагадаємо, 8 листопада Денис Попович повідомив, що припинив працювати головредом інтернет-видання «Апостроф» через «незалежні від нього обставини». Редакцію видання тоді очолила Уляна Кондратенко, яка раніше була керівником проекту zn.ua. Деякий час пан Попович працював у «Апострофі» заступником пані Кондратенко.

У січні 2017 року журналіст повідомив, що йде з «Апострафа» та що отримав посаду головного редактора в новому інформаційному інтернет-проекті, подробиці про який тоді не розголошував.

На фото – Денис Попович

Фото: Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY