detector.media
16.05.2017 09:25
Нацполіція проводить слідчі дії з деякими учасниками фільму про Шеремета – Князєв
Нацполіція проводить слідчі дії з деякими учасниками фільму про Шеремета – Князєв
Голова Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що нині з деякими учасниками фільму-розслідування про вбивство журналіста Павла Шеремета команди «Слідства.Інфо» проводяться слідчі дії

Про це він розказав в ефірі програми «Hard з Влащенко» на телеканалі ZIK.

Пан Князєв повідомив, що «сьогодні проводяться слідчі дії з деякими учасниками цього фільму («Вбивство Павла» - ДМ).

Він також зазначив, що від СБУ надійшов лист із датою звільнення Ігоря Устименка, який фігурує у фільмі журналітсів.

«Ми отримали цю інформацію. Крапка», – сказав він.

Голова Нацполіції також розповів про «кілька змістовних бесід» із журналістами-розслідувачами: «Ми будемо співпрацювати».

Нагадаємо, автори фільму-розслідування «Вбивство Павла» Ганна Бабінець та Дмитро Гнап зустрічалися з головою Нацполіції Сергієм Князєвим по справі вбитого журналіста Павла Шеремета.

10 травня журналісти «Слідства.Інфо» та OCCRP презентували  фільм «Вбивство Павла» про свого колегу Павла Шеремета. У фільмі, зокрема, повідомляється, що Національна поліція не допитувала кількох можливих свідків убивства журналіста Павла Шеремета, які можуть мати стосунок до Служби безпеки України. 

11 травня стало відомо, що голова Національної поліції України Сергій Князєв збирає всю слідчу групу Нацполіції у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета. Крім того, за словами Князєва, Нацполіція приєднає розслідування журналістів до матеріалів справи.

Згодом міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що МВС викликає на допит авторів фільму-розслідування «Вбивство Павла» й Ігоря Устименка.

Петро Порошенко заявив, що вважає незаконним створення якогось окремого підрозділу в Адміністрації Президента, який буде розслідувати вбивство Павла Шеремета паралельно із Національною поліцією, і закликав журналістів почекати разом результатів розслідування.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY