detector.media
15.05.2017 12:43
ABC Film знімає для «України» комедію «Відчайдушний домогосподар»
ABC Film знімає для «України» комедію «Відчайдушний домогосподар»
Телеканал «Україна» розпочав роботу над 4-серійною комедійною мелодрамою за сценарієм Тетяни Гнєдаш – «Відчайдушний домогосподар». Виробництвом фільму на замовлення каналу займається компанія ABC Film.

Про це йдеться в релізі каналу.

«Це історія про сім'ю Нефьодових, чиє стабільне життя розлітається на друзки після того, як глава сім'ї – Борис Нефьодов – втрачає роботу», – повідомляє «Україна».

За словами виконавця головної ролі Михайла Поліцеймако, його персонаж Борис є збірним образом веселих татусів, які готові заради своїх дітей на багато речей.

«Мій персонаж – непутяща, але добра людина. Він несе добро, любов до дітей, спротив життєвим труднощам. Взагалі, я вважаю, що це народно-характерний герой. Багато є таких веселих життєрадісних татусів, які заради своїх дітей готові стрибнути навіть з вишки в басейн, як мій герой», – сказав актор.

За словами Віталія Сіренко, продюсера компанії ABC Film, яка займається виробництвом фільму, картина покаже, як важливо іноді опинитися на місці другої половинки, щоб краще зрозуміти одне одного.

«Успішний фінансист, оточений спочатку турботою мами і бабусі, а потім дружини, раптом перетворюється на господаря і з жахом дивиться на список завдань та проблем, від яких його раніше захищали. Разом з «Відчайдушним домогосподарем» глядачі прослідкують за тим, як змінюється побут у головних героїв, з якими проблемами зіштовхується вся сім'я, і як за допомогою кохання, взаєморозуміння та підтримки Борис і Марина будуть пізнавати один одного краще навіть після багатьох років у шлюбі», – сказав він.

У картині гратимуть Михайло Поліцеймако, Катерина Кузнєцова, Лариса Удовиченко, Олександр Ратніков, Ольга Гришина, Костянтин Октябрський, Сергій Солодов і багато інших акторів. Режисер-постановник - Ашот Кещян.

Нагадаємо, 5 травня стартували зйомки нової україномовної мелодрами «Обручка з рубіном» власного виробництва каналу «Україна» за сценарієм Тетяни Гнєдаш. Прем’єра стрічки відбудеться в ефірі каналу в новому осінньому сезоні.

Також за сценарієм пані Гнєдаш телеканал «Україна» розпочав зйомки 20-серійної мелодрами «Місто закоханих».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY