detector.media
13.05.2017 17:45
Прес-конференцію Порошенка покажуть п’ять телеканалів
Прес-конференцію Порошенка покажуть п’ять телеканалів
Прес-конференцію Президента України Петра Порошенкадля ЗМІ будуть повністю транслювати п’ять національних телеканалів країни та регіональні мовники.

Про це повідомляє видання «Гордон».

Прес-конференцію президента України Петра Порошенка, присвячену наданню Україні безвізового режиму з Європейським союзом, будуть повністю транслювати телеканали «112 Україна», NewsOne, ZIK, «Еспресо», а також інтернет-канал «Громадське ТБ».

Окрім того, вступне слово глави держави покажуть «UA:Перший» та обласні філії Національної телекомпанії України.

Прес-конференція Петра Порошенка відбудеться в Адміністрації Президента України в неділю, 14 травня, і розпочнеться о 15.00. Спілкування глави держави із журналістами триватиме, за інформацією видання, не менше двох годин.

Остання велика прес-конференція Петра Порошенка для ЗМІ відбулася 3 червня 2016 року в Адміністрації Президента.

6 квітня 2017 року джерело в оточенні Порошенка повідомило виданню «Гордон», що зустріч президента з пресою відбудеться не раніше, ніж рішення про безвізовий режим набуде чинності.

Нагадаємо, у січні ведучий програми «Слідство.Інфо» каналу «Громадське ТБ» Дмитро Гнап заявив, що Адміністрація Президента Петра Порошенка 11 днів не надає інформації щодо дати проведення прес-конференції глави держави за підсумками 2016 року.

Як відомо, підсумкова прес-конференція Петра Порошенка так і не відбулася. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY