detector.media
12.05.2017 11:32
Канал «Україна» знімає кримінальну мелодраму «Біле-чорне» (ДОПОВНЕНО)
Канал «Україна» знімає кримінальну мелодраму «Біле-чорне» (ДОПОВНЕНО)
Канал «Україна» розпочав роботу над 16-серійною стрічкою «Біле-чорне», події якої відбуваються в Києві

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Фільм про дівчину Вероніку, яка працює в Слідчому комітеті України і узнає, що її чоловіка Костю вбили на річницю їхнього весілля.

 «Головна героїня нашого серіалу відчуває моральну провину, оскільки напередодні загибелі чоловіка між ними сталася сварка, – розказав режисер стрічки Ігор Москвітін. – Незважаючи на те, що її усувають від розслідування вбивства Кості, вона починає власні пошуки винуватця смерті свого чоловіка».

Головну роль у серіалі виконує акторка Марія Машкова.

«Моя героїня Ніка працює слідчим. Вона зібрана, сувора дівчина, – розповіла пані Машкова. – Коли я читала сценарій, ставила собі питання, чи зможу я втілити цю роль. І ви знаєте, я теж буваю сувора. Щоправда, не до такої міри, як моя героїня, але входити в такі зони можу».

За словами актора Юрія Дяка, який виконує роль Кості, його персонаж приховує від дружини правду, аби захистити її від неприємностей.

«Костя – справжній чоловік, він щосили намагається захистити свою дружину й не хоче вплутувати її в цю історію. Насправді, таких чоловіків зараз мало залишилося, – прокоментував він свою роль. – Я ж у кожного свого персонажа вкладаю душу й намагаюся донести глядачам його історію».

У серіалі також зіграють актори: Дмитро Ульянов, Міла Сивацька, Олександр Пашков, Олена Турбал, Олександр Рудько, Дарія Трегубова, Анатолій Зіновенко, Олександр Суворов та інші.

Продюсери фільму – Наталія Стрибук, Ольга Ларіна, Віталій Сіренко. Виробництвом стрічки на замовлення каналу «Україна» займається компанія ABC Film. Зйомки пройдуть у Києві й Київській області.

«Детектор медіа» уточнив у прес-служби каналу, чи героїня серіалу дійсно працює в Слідчому комітеті України, адже такого відомства в Україні не існує. Натомість Слідчий комітет працює в РФ.

«Усі події в сералі "Біле-чорне", зйомки якого розпочав канал "Україна", є вигаданими, головна героїня працює в правоохоронному органі, який теж є вигаданим. Сценаристи проекту придумали відомство під назвою Слідчий комітет України, оскільки говорити про те, що вигадані герої працюють в реально діючому правоохоронному органі України, буде некоректно», - повідомляє прес-служба телеканалу.

Нагадаємо, 5 травня стартували зйомки нової україномовної мелодрами «Обручка з рубіном» власного виробництва каналу «Україна» за сценарієм Тетяни Гнєдаш. Прем’єра стрічки відбудеться в ефірі каналу в новому осінньому сезоні.

Крім того телеканал «Україна» розпочав зйомки 20-серійної мелодрами «Місто закоханих».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY