detector.media
11.05.2017 17:04
«Дизель Ранок» на ICTV вийде українською мовою і з новими ведучими
«Дизель Ранок» на ICTV вийде українською мовою і з новими ведучими
Найпозитивніші і найсмішніші новини в рамках п'ятничного випуску «Ранку у Великому Місті» на ICTV вперше вийдуть з новими ведучими. Які, до того ж, заговорять українською мовою! Замість звичних веселунів Єгора Крутоголова і Олександра Бережка завтра, 12 травня, найактуальніші події за тиждень прокоментують актори «Дизель Студіо» – Олег Іваниця та Марина Поплавська.

– Я впевнений, наш гумор зрозумілий будь-якою мовою, а тому захотілося звернутися до глядачів рідною – українською. Коли ми маємо в команді таких чудових носіїв мови, як Марина та Олег, то гріх цим не скористатися. До речі, ми готуємо спецвипуск «Дизель Ранку» до Дня Конституції – виключно українською зі всіма акторами «Дизель Студіо». А на День Незалежності глядачів очікує суперсюрприз, – розповів шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар.

В ролі ведучого новин Олег Іваниця відчував себе комфортно – ще в студентські роки він працював ведучим на радіо «Ух» в Тернополі і говорив там виключно українською, якою блискуче володіє.

– Я дуже радий, що «Дизель Ранок» буде наповнений україномовним контентом, інакше ж і бути не повинно, – вважає Олег Іваниця. – Нам з Мариною дуже комфортно працювати в парі, вона дівчина досвідчена і як ведуча, і як носій мови, спокійна і врівноважена. По-моєму, у нас відмінно все вийшло, органічно і сучасно. Не люблю, коли рідну мову роблять якоюсь штучною, занадто правильною чи що.

Марина Поплавська, педагог за освітою, і викладає українську мову та літературу в одній з житомирських шкіл.

– Для мене це було дуже хвилююче, адже я вперше виступила саме в ролі телевізійної ведучої, – зізналася Марина Поплавська. – Півроку роботи на радіо я навіть не враховую, адже це зовсім інше. З хвилюванням мені допомагали справлятися хлопці – Єгор Крутоголов, Саша Бережок і Женя Гашенко, які є досвідченими новинарями. Зізнаюся, мені дуже сподобалося, із задоволенням продовжила б!

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY