detector.media
11.05.2017 11:38
«112 Україна» визнаний найкращим новинним каналом 2016 року
«112 Україна» визнаний найкращим новинним каналом      2016 року
Таку високу оцінку "112 Україна" отримав на основі громадських уподобань в рамках незалежного щорічного конкурсу торгових марок "Фаворити Успіху 2016".

"112 Україна" став абсолютним фаворитом у категорії "Новинний телеканал", набравши найбільшу кількість балів від трьох респондентських груп: експертів медіа-галузі, публічних людей і телеглядачів.

Голосування відбувалось відкрито протягом 2016 року, і кожен охочий міг взяти в ньому участь. Для цього достатньо було зайти на сайт організатора конкурсу і віддати свій голос за улюблену торгову марку в різних категоріях.

Одержувати визнання своїх глядачів і переможні позиції в рейтингах голосувань – величезна честь і найцінніша винагорода для всієї команди телеканалу, яка щодня працює над тим, щоб швидко і якісно повідомляти про головне.

"112 Україна" дякує своїм телеглядачів за довіру!

Нагадаємо, конкурс торгових марок "Фаворити Успіху" – незалежне масштабне щорічне дослідження, яке вже 14-й рік поспіль визначає найкращі і затребувані торгові марки товарів і послуг. Переможців конкурсу називає експертне журі, успішні люди та безпосередньо споживачі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY