detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
21.04.2017 15:14
Полтавське громадське ТБ проліцензувалося як poltavske.tv
Полтавське громадське ТБ проліцензувалося як poltavske.tv
20 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила видати ліцензію кабельному телеканалу poltavske.tv (ТОВ «Полтавське телебачення») на кабельне мовлення в мережах «Волі» та «Тріолану».

Новий телеканал представляв Богдан Зв’ягольський, керівник ГО «Полтавське громадське телебачення». За його словами, Полтавське громадське ТБ вирішило створити ТОВ, щоб займатися комерційною діяльністю й мати можливість розміщувати рекламу в ефірі свого каналу.

Ліцензія кабельного телеканалу коштуватиме 20,5 тис. грн.

89,6% ефірного часу poltavske.tv ретранслюватиме програми ГО «Громадське телебачення». «Ми є партнерами Громадського телебачення”, але вирішили створити ТОВ і починати заробляти на рекламі», - повідомив пан Зв’ягольський.

Також пан Зв’ягольський повідомив, що всі полтавські кабельні телеканали мають стосунок до колишнього мера Полтави, а нині депутата Полтавської міськради Андрія Матковського. А poltavske.tv має наміри бути незалежним каналом.

За даними єдиного державного реєстру, єдиним власником ТОВ «Полтавське телебачення» є Богдан Зв’ягольський. Компанія була зареєстрована 10 жовтня 2016 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY