detector.media
21.04.2017 16:55
Переможцем пітчингу Small world. Big ideas став проект тревел-шоу «Дякую внуку за букінг»
Переможцем пітчингу Small world. Big ideas став проект тревел-шоу «Дякую внуку за букінг»
Сьогодні, 21 квітня, компанія Media Resources Management (MRM) оголосила переможця пітчингу ідей телевізійних форматів Small World. Big ideas, який відбувся в рамках конференції Format Show. Spring Edition. Журі пітчингу визнало найкращим проект тревел-шоу для людей похилого віку Generations on tour («Дякую внуку за букінг»).

Автори проекту-переможця – Олена Малкова (продюсерка теленапрямку групи Film.ua) та Ігор Сторчак (директор із дистрибуції Film.ua).

Переможця обирали троє експертів: президент компанії Small World Тім Кресценті, генеральна продюсерка «1+1 продакшн» Вікторія Лєзіна та продюсерка компанії Friends Production Мартіна Макеєва.

«Дякую внуку за букінг» – тревел-шоу, що покликане об’єднати два покоління, а також відкрити новий світ для людей похилого віку. За форматом, онук або онука з бабусею або дідусем на три дні їдуть до іншої країни. Ці три дні вони проживають за правилами одне одного. За задумом авторів, до першого сезону проекту має увійти 24 епізоди (24 пари у 24 різних країнах світу).

«Люди старшого покоління вкрай рідко бувають за кордоном. Вони вважають, що життя закінчується із виходом на пенсію. Ми хочемо показати, як подорожі надихають, розвивають, надають сили рухатися далі. Ми хочемо подарувати цим людям нові емоції. А молодшому поколінню дати шанс стати ближчими до своїх бабусь і дідусів», – розповіла Марина Булгакова, що презентувала проект.

За перемогу в пітчингу боролися ще чотири проекти:

  1. Челендж-шоу Move out now! («200 хвилин, аби з’їхати від батьків»), автори – Автанділ Стуруа та Олексій Меркулов (Україна).
  2. Талант-шоу A song is born («Пісня народжується»), автор – Аматзія Самкай (Ізраїль).
  3. Ігрове реаліті 72 hours to sell («72 години для продажу»), автор – Ігор Ключников (Росія).
  4. Кулінарне дейтинг-шоу Dinner Surprise («Обід-сюрприз»), авторка – Майя Замір Ардіті (Ізраїль).

Переможець виграв дистриб’юторську підтримку від компанії Small World і презентуватиме свій проект на міжнародному ринку аудіовізуального контенту MIPCOM-2017, що пройде в жовтні цього року в Каннах.

Конкурс ідей Small World. Big ideas цього року проводиться втретє. Організатори – MRM (Україна) у партнерстві з міжнародним дистриб'ютором Small World IFT (США) і найбільшим міжнародним ринком контенту MIPCOM (Франція). Мета проекту – пошук нових оригінальних концепцій (форматів) розважальних шоу.

Фото – MRM

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY