detector.media
21.04.2017 13:53
25 травня у Львові відбудеться майстер-клас: Звідки беруться фейки і як на них не погоріти?
25 травня о 14:00 у Львові ГО «Детектор медіа» проведе майстер-клас експерта з перевірки інформації.

  Спікер: Тарас Назарук – співавтор онлайн посібника з медіа грамотності «МедіаДрайвер», журналіст, який спеціалізується на таких питаннях як фактчекінг, проектування комунікації, цифрова гуманістика. Співавтор проекту Verify.

Подія відбудеться у приміщенні львівської державної комунальної середньої загальноосвітньої школи №3 (м. Львів, Галицький район, вул. С.Бандери, 11). Вхід вільний.

Ми щодня сидимо в Facebook, ВКонтакте чи YouTube. А там де ми, там і фейки.

Інколи ми їх помічаємо, а переважно навіть не здогадуємося про них. Часто це кумедні зображення, а інколи - небезпечні сайти.

Як виявляти фейкові зображення, де шукати перевірені новини та як виглядають фейкові відеоролики  - поговоримо під час майстер-класу 25 травня.

«МедіаДрайвер» — це мультимедійний онлайн-посібник, створений громадською організацією «Детектор медіа», який складається з 16 інтерактивних розділів. Основне завдання посібника – допомогти громадянам правильно використовувати можливості медіа в повсякденному житті та у роботі, критично сприймати медіаконтент, відрізняти фейки та пропаганду. Посібник викладено у вільний доступ за посиланням: mediadriver.online.

Нагадаємо: ГО «Детектор медіа» проведе презентації «МедіаДрайвера» у Львові для освітян, громадськості та журналістів:

25 травня об 11:00 у Львівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти (м. Львів, вул. Огієнка буд. 18-а);

26 травня о 19:00 в книгарні «Є»  (м. Львів, пр.-т Свободи, 7).

Вхід вільний. З будь яких питань щодо презентацій просимо звертатись до Юлі Зелінської за тел.: (098) 446 61 95 або zelin.tk@gmail.com.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY