detector.media
21.04.2017 12:35
До 20 травня – прийом заявок на конкурс журналістських розслідувань та спецрепортажів у рамках Mezhyhiryafest
До 20 травня – прийом заявок на конкурс журналістських розслідувань та спецрепортажів у рамках Mezhyhiryafest
Оргкомітет Mezhyhiryafest оголошує прийом конкурсних робіт на Національний конкурс журналістських розслідувань та спеціальних репортажів. До розгляду приймаються професійні журналістські матеріали – друковані, відео, веб – у жанрі розслідувань та спеціальних репортажів, опубліковані в українських ЗМІ з 1 січня по 31 грудня 2016 року. Вік учасників не обмежений.

Роботи можна подати тут  до 20 травня 2017 року.

Оцінюватиме роботи конкурсантів журі, до якого увійдуть відомі українські та іноземні журналісти, редактори та експерти.

Переможець отримає статуетку Proxy Prize та грошовий приз у 1000 долл. США. Урочисте нагородження відбудеться 10 червня у рамках «Межиігр’я Фесту».

Mezhyhiryafest відбуватиметься четвертий рік поспіль в колишньому маєтку Віктора Януковича, як символ свободи слова і нагадування про те, якою важливою є робота журналіста-розслідувача.

Національний конкурс журналістських розслідувань та спеціальних репортажів було запроваджено у 2014 році ініціативою YanukovychLeaks, газетою Kyiv Post за підтримки SCOOP та за участі інтернет-видання «Українська правда». Переможцями минулорічних конкурсів було визнано Любомира Ференса («Знак оклику»), Дмитра Гнапа («Слідство.Інфо»), Анастасію Станко та Ангеліну Карякіну («Громадське ТБ»).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY