detector.media
20.04.2017 20:15
25 квітня - презентація соціально-освітнього проекту #ДАЙШАНСМРІЇ (#GIVECHANCETODREAM)
В Україні стартує новий соціальний проект #ДАЙШАНСМРІЇ, націлений на боротьбу з інтернет-піратством.

Час та місце проведення: 25 квітня, з 18.30 до 22.00, FEDORIV HUB, вул. Велика Васильківська 5, Арена Сіті, 5-ий поверх.

Ідея створення проекту #ДАЙШАНСМРІЇ зародилась у відомого українського кінорежисера Любомира Левицького після того як у черговий раз його фільм, одразу після виходу у прокат, потрапив на піратські ресурси, і таким чином кошти, які б мали піти на створення наступного кінофільму, натомість були втрачені. За словами Любомира метою проекту є донесення до людей, які не усвідомлюють, що нелегальний перегляд фільму в Інтернеті приносить шкоду творцям та унеможливлює створення нових фільмів, творів, музики тощо.

В рамках проекту #ДАЙШАНСМРІЇ передбачається проведення освітньо-просвітницьких кампаній шляхом розповсюдження соціальних роликів присвячених боротьбі з піратством на телебаченні та в Інтернеті, створення інформаційного веб-ресурсу та сторінки проекту у соціальних мережах, щоб привернути увагу до проблеми порушень авторського права та поширення піратства у кіно-, музичній та ІТ індустрії; ознайомлення з існуючими легальними ресурсами завантаження інформації.  

Спікери заходу:  заступник Голови дипломатичної місії США в Україні Джордж Кент,  президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер, директор Американського дому Крісті Енн Хофланд, кінорежисер та автора проекту #ДАЙШАНСМРІЇ Любомир Левицький, генеральний директор «Майкрософт Україна» Надія Васильєва, керівник відділу боротьби з Інтернет-піратство, Міжнародної федерації фонографічної індустрії (IFPI) Грем Грант, представник Ініціативи «Чисте небо» Анатолій Максимчук.

Проект #ДАЙШАНСМРІЇ став можливим завдяки підтримці Посольства США в Україні, Агентства США з міжнародного розвитку ( USAID ), Американської торговельної палати, Американського дому, Асоціації музичної індустрії України та Ініціативи «Чисте небо».

Знайти більше інформації та слідкувати за розвитком проекту можна в Інтернеті та у соціальних мережах за хештегами #ДАЙШАНСМРІЇ та #GIVECHANCE T ODREAM, а також дивіться відео за лаштунками кастингу акторів для проекту  та зйомок соціальних роликів .

За додатковою інформацією та для акредитації, будь ласка, звертайтеся до Вадима Гребенюка за телефоном  target="_blank" rel="noreferrer noopener"> (097) 173 80 73 , або за адресою  pr.vadim@gmail.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY