detector.media
20.04.2017 11:26
Канал «Україна» покаже фільм «Протистояння» виробництва Star Media
Канал «Україна» покаже фільм «Протистояння» виробництва Star Media
22 квітня о 17:20 на каналі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійної стрічки «Протистояння» з Фатімою Горбенко й Вікторією Малекторович у головних ролях.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Як зазначено, фільм розповідає про боротьбу двох жінок – свекрухи й невістки.

Режисер-постановник Роман Бровко розповів, що у фільмі буде багато екшену, а всі трюки актори виконували самі, без участі каскадерів.

«Однією з найскладніших була сцена, в якій Ірину збиває машина. Ми вирішили орієнтуватися на європейське кіно, в якому постановник тільки розробляє сцену, а сам трюк виконує актор, тому Фатімі довелося робити все самій, – розказав режисер. – Безумовно, це великий ризик як для актриси, так і для проекту в цілому, але ми робили все дуже обережно. Та й сама Фатіма не шкодує себе в творчості, вона прагне до реалізму і правдоподібності».

 «Я прямо летіла на зйомки в дні, коли були заплановані сцени екшену, – розказала акторка Фатіма Горбенко. – У цьому проекті мене били, душили, зв'язували і кидали в багажник. Для когось це може бути дивно, але, незважаючи на холод, здерті коліна і сильну втому, ці зйомки мені були в радість».

У стрічці також зіграли актори Осадчий Володимир, Попов Олександр, Алексєєв Ілля, Лебедин Євген, Пархоменко Микита та інші.

Виробництвом стрічки займалася кінокомпанія Star Media. Зйомки фільму проходили в Києві та Київській області взимку цього року.

Нагадаємо, з 10 квітня канал «Україна» розпочав показ перших двох епізодів 8-серійної стрічки «Заповіт принцеси» виробництва «Української продакшн студії».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY