detector.media
19.04.2017 19:42
Експертна група Kwendi стала офіційним передплатником даних телевимірювання у Білорусі
Експертна група Kwendi, незалежна консалтингова група, що працює на ринку медіа-аудиту в Україні та інших пострадянських країнах, уклала контракт з офіційним постачальником телевізійної панелі Республіки Білорусь - компанією «Реальне Вимірювання».

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Таким чином група Kwendi отримає повний доступ до даних про телеперегляду і рекламної активності на ТБ-ринку Білорусі. Це дозволить компанії оперативніше відповідати на запити клієнтів і реагувати на зміни на білоруському телебаченні.

«Точність в роботі з ТБ-розміщенням означає економію великих грошей, особливо в умовах ринку, на якому відбувається багато нового. Саме тому попит на послуги медіа-аудиту в Республіці Білорусь так виріс за останні два роки. Сьогодні ми вже обслуговуємо понад десятка компаній в Білорусі, кількість запитів весь час зростає. Ми постійно розширюємо спектр доступних локально сервісів і раді, що у нас є можливість допомагати рекламної індустрії країни переходити на міжнародні стандарти співпраці між рекламодавцями і агентствами», - сказав Андрій Таранов, керуючий партнер групи Kwendi.

Група Kwendi заснована в 2005 році, надає послуги на ринку Білорусі з 2011 року. Офіси групи є в Москві та Києві.

Нагадаємо, голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії Зураб Аласанія заявив, що хоче вимірювати рейтинги телерадіоканалів за допомогою соціологічних опитувань, щоб з’ясовувати рівень довіри теле- та радіослухачів. При тому він не відмовитися від рейтингів компанії Nielsen.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY