detector.media
19.04.2017 18:12
«Еспресо» анонсує нову програму «Школа виживання» з ведучим-нардепом
«Еспресо» анонсує нову програму «Школа виживання» з ведучим-нардепом
Головний редактор телеканалу «Еспресо» Василь Рябчук повідомив, що канал запускає новий проект «Школа виживання», який має вийти в ефір в травні. Вестиме проект народний депутат («Народний фронт»), колишній шеф-редактор харківського журналу «Бухгалтер», професор Харківського інституту управління, член-кореспондент Академії економічних наук України Олександр Кірш.

Про це головред написав у своєму Facebook.

«Екс-журналіст, а нині народний депутат Александр Кирш, буде вести проект на каналі "Еспресо". Про це повідомляю вам я:) Робоча назва -"Школа виживання". Земля горітиме під ногами не лише у корупціонерів та бариг! В травні на "Еспресо"!», - повідомив Василь Рябчук.

Як повідомляє прес-служба телеканалу, нова програма «Школа виживання» - суб'єктивна п'ятихвилинка у форматі відеоблогу на теми економіки і податків. Проект виходитиме в ефірі каналу щопонеділка, починаючи з 15 травня.

Водночас Олександр Кірш у своєму Facebook повідомив, що сьогодні, 19 квітня, вийде в ефір телеканалу «Еспресо» о 16.10.

Нагадаємо, колишній шеф-редактор сайту «Еспресо» та ведучий програми «Про політику» телеканалу «Еспресо» Сергій Руденко очолив видання Online.ua. 3 квітня вийшов перший випуск його авторської програми.

На фото – Олександр Кірш

Фото: Facebook Василя Рябчука

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY