detector.media
18.04.2017 11:30
«Детектор медіа» популяризує медіаграмотність у стилі Apple
«Детектор медіа» популяризує медіаграмотність у стилі Apple
Команда ГО «Детектор медіа» популяризує перший в Україні онлайн-посібник з медіаграмотності «МедіаДрайвер». Презентації вже відбулись у Краматорську та Дніпрі, на черзі – Миколаїв.

На зустрічах вчителі вказують на велику потребу в матеріалах, які можна використовувати на уроках з медіаграмотності. Тому вже на презентаціях педагоги знаходять шляхи використання онлайн-посібника на шкільних уроках.

Також нещодавно «Детектор медіа» зняв про «МедіаДрайвер» ролик. Відео дещо іронізує над презентаціями відомої компанії Apple та, водночас, підкреслює унікальність посібника.

«Дивовижна концепція, яка втілилася у життя. Півроку роботи, сотні годин часу, 16 авторів. Усі вони зібрані в унікальну павутину, яка дає користувачу розкішні емоції», – каже у відео програмний директор ГО «Детектор медіа» Роман Шутов.

Нагадаємо, 28 листопада 2016 року ГО «Детектор медіа» презентувала перший сучасний онлайн-посібник з медіаграмотності для підлітків «МедіаДрайвер». Це освітній проект, основна мета якого − навчити підлітків орієнтуватися у світі медіа та критично сприймати інформацію, яку вони отримують з різних медіаканалів. Інтерактивний посібник складається з 16 мультимедійних тематичних розділів з елементами гейміфікації. Кожний розділ супроводжується тестом для оцінки засвоєних знань.

Авторський колектив«МедіаДрайверу» включає 16 авторів: Андрій Кокотюха, Лариса Денисенко, Ірина Славінська, Олексій Фурман, Діана Дуцик, Роман Шутов, Михайло Кольцов, Віталій Мороз, Любов Найдьонова, Артем Бабак, Марія Жданова, Тарас Назарук, Ярослава Куцай, Володимир Малинка, Андрій Приймаченко, Марія Тетерюк.

ГО «Детектор медіа» реалізувала проект за підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Чехія.

Презентації онлайн-посібника в регіонах уже відбулися в Краматорську та Дніпрі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY