detector.media
13.04.2017 10:35
Олег Наливайко не балотуватиметься на голову НСЖУ
Олег Наливайко не балотуватиметься на голову НСЖУ
Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко не має наміру висуватися на посаду голови Національної спілки журналістів України (НСЖУ) на виборах, що відбудуться 20 квітня під час чергового з’їзду Спілки.

Про це він повідомив у коментарі прес-службі НСЖУ.

За його словами, він продовжить очолювати Державний комітет з телебачення і радіомовлення і надалі підтримуватиме Спілку в її важливих медіапроектах.

«За роки мого перебування на посаді керівника Комітету, Спілка продемонструвала ефективну роботу в багатьох напрямках: це і підтримка комунальних газет у процесі реформування, і захист прав журналістів, і допомога журналістам у біді, і підвищення кваліфікації і багато іншого. Звісно, мені  не байдужа доля НСЖУ, тому я готовий підтримувати Спілку в її починаннях», – прокоментував пан Наливайко.

Як писав «Детектор медіа», Київська, Харківська, Волинська та Дніпропетровська обласні організації НСЖУ висунули своїх кандидатів на посаду голови Спілки. Пізніше стало відомо, що кандидат від Дніпропетровської області Олексій Ковальчук відмовився від участі у конкурсі.

Нагадаємо, що у квітні 2012-го року Олега Наливайка було обрано головою НСЖУ. Після Революції Гідності у березні 2014-го року його було призначено на посаду голови Державного комітету з телебачення і радіомовлення України. З того часу обов’язки голови НСЖУ виконує перший секретар Сергій Томіленко.   

Зазначимо, пан Наливайко брав участь у конурсі на посаду голови Національного суспільного мовлення України (НСТУ).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY