detector.media
10.04.2017 14:15
Star Media знімає мелодраму «Мама для Снігуроньки»
Star Media знімає мелодраму «Мама для Снігуроньки»
До Нового року компанія Star Media знімає нову 4-серійну мелодраму – «Мама для Снігуроньки». Зйомки проекту стартували в Києві в березні і триватимуть ще близько місяця.

Про це повідомляє прес-служба кінокомпанії.

«Це історія про те, як перед Новим роком у людей руйнуються всі мрії, але якимось дивним чином все стає ще краще, ніж герої могли навіть припустити. Наша історія дуже зворушлива, я б навіть назвав цей жанр мелодраматичної комедією. До речі, цілком реально, що все це могло статися і в житті, якихось фантастичних малореальних подій у нас за сюжетом не буде», – розказав генеральний продюсер Star Media Влад Ряшин.

Головну роль виконує Данило Бєлих, який знімався у серіалі «Свати».

«Історія починається з того, що мій герой, в силу обставин, що склалися, залишається без грошей. У зв'язку з цим Юра змушений прийняти пропозицію друга –  попрацювати Дідом Морозом – щоб хоч трохи підзаробити. У мого героя великі розбіжності з реальним світом. Поруч з ним немає людей, які могли б його підтримати і допомогти в непростій ситуації. Нікого, крім однієї дівчини, яка в підсумку стає хорошим прикладом для його дочки і нього самого. Мій герой такий же недолугий як Шурик з «Операции Ы ...», але з внутрішньою трагедією як Гамлет з п'єси Шекспіра. Складний персонаж», – прокоментував свою роль актор.

Режисер-постановник мелодрами Антон Азаров повідомив, що на знімальному майданчику виникають деякі складнощі. Спеціально для зйомок в деяких спальних районах столиці кіношники влаштували зиму зі штучним снігом.

«Найбільші складності на зйомках поки виникають з тим, що за сюжетом у нас –розпал зими, напередодні новорічних свят, а на дворі вже щосили буяє весна. Але для нашої знімальної групи не буває нічого неможливого, і з усіма поставленими завданнями ми справляємося», – сказав він.

Мелодраму знімає кінокомпанія Star Media. Продюсери – Галина Храпко, Влад Ряшин, Режисер-постановник – Антон Азаров, оператор-постановник – Анатолій Сахно, художник-постановник – Інга Житня.

Ролі виконують: Данило Бєлих, Фатіма Горбенко, Катерина Гулякова, Єва Шевченко-Головко, Кирило Жандаров, Олексій Нагрудний, Олександр Ярема, Галина Корнєєва, Ніна Набока, Тетяна Печонкіна, Микита Алексєєв та інші.

 

Нагадаємо, у березні компанія Star Media знімає нову мелодраму «Доктор щастя» про здворов'я немовлят. Прем'єра фільму відбудеться на телеканалі «Україна».

Крім того, у Києві стартували зйомки нової 20-серійної детективної мелодрами «Фахівці» про експертів-криміналістів і оперативників. Сюжет українського серіалу виробництва українсько-російської групи компаній Star Media. Робота над проектом триватиме до кінця червня. Прем'єра картини відбудеться на каналі «Україна».

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY