detector.media
06.04.2017 23:51
Tonis орендував офіс у «Парусі» та починає будівництво нового апаратно-студійного комплексу
Tonis орендував офіс у «Парусі» та починає будівництво нового апаратно-студійного комплексу
Телеканал Tonis, який під керівництвом Олексія Семенова готується до перезапуску через декілька місяців у новий інформаційно-аналітичний телеканал, орендував офіс у бізнес-центрі «Парус» і починає будівництво апаратно-студійного комплексу.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook телеведучий Євген Кисельов, який працює в команді з перезапуску каналу Tonis.

«Свершилось! Наш новый информационно-аналитический телеканал, который будет перезапущен через несколько месяцев на базе старого доброго "Тониса", сегодня начал обустраиваться на одном из верхних этажей "Паруса" - кто не знает, это одно из самых высоких современных деловых зданий в центре Киева. Подписан, наконец, договор аренды, а это значит, что мы приступаем к строительству самого крутого аппаратно-студийного комлекса, который только будет в Украине. Даже не верится - в нашем будущем ньюсруме будут прозрачные стеклянные стены от пола до потолка по всему периметру этажа - и панорамный вид на центр Киева! В таком крутом ньюсруме никогда не работал за все тридцать лет на телевидении - и помяните мое слово: с такой студией нам просто невозможно будет не выйти в лидеры!», - написав пан Кисельов.

Поки що офіс телеканалу Tonis розташований на вулиці Генерала Тупікова, 17, біля Індустріального мосту. Бізнес-центр «Парус» розташований у центрі Києва на вулиці Мечникова, 2. Належить порівну бізнесменам Дмитру Фірташу та Вагіфу Алієву. У вересні 2016 року ЗМІ повідомляли, що пан Фірташ продає свою частку партнеру. У «Парусі» розташований офіс групи компаній пана Фірташа Group DF.

Нагадаємо, 20 березня стало відомо, що політик Володимир Макеєнко став власником 9,5% телеканалу Tonis (ТОВ «Телеканал “Тоніс”»). 80% статутного фонду компанії залишається у власності самого ТОВ «Телеканал “Тоніс”», 10% - у генерального директора каналу Олександра Бутка, 0,5% - у заступника генерального директора Василя Бирзула. Зі структури власності каналу вибули Оксана Васьківська, Микола Дяченко, Артем Жилін, Артем Савчук. Кінцевим бенефіціаром компанії залишається Олександр Бутко.

20 березня на прес-конференції Володимир Макеєнко оголосив, що став власником 9,5% телеканалу Tonis і «продовжує процес». За словами пана Макеєнка, частку 9,5% він придбав у менеджменту каналу. Назвати суму угоди він відмовився, посилаючись на те, що на це мають дати згоду інші сторони угоди. Він також не озвучив суми запланованих інвестицій у канал.

Появі нового інвестора передував прихід нового топ-менеджменту. На початку січня джерела «Детектора медіа» повідомляли, що колишній генеральний продюсер телеканалу NewsOne Олексій Семенов пішов з NewsOne на Tonis. На початку березня стало відомо, що Олексій Семенов зустрічався з колективом телеканалу Tonis. 14 березня Олексій Семенов повідомив «Детектору медіа», що найближчим часом обійме посаду генерального продюсера Tonis, разом з ним на каналі працюватимуть ведучі Євген Кисельов і Матвій Ганапольський.

Нова команда збирається перезапустити Tonis. Оновлений телеканал Tonis готується стартувати в новому форматі до Дня Незалежності, 24 серпня. Основою каналу буде інформаційно-аналітичне мовлення, але також в ефірі буде присутній розважальний контент. Про це повідомив новопризначений генеральний продюсер телеканалу Tonis Олексій Семенов на прес-конференції 20 березня.

До команди каналу Tonis крім Олексія Семенова приєдналися креативна продюсера Євгенія Захарова (працювала разом з паном Семеновим на NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольський і Євген Кисельов.

Фото: Facebook Євгена Кисельова

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY